Jeroen & Lieselotte

In de gemeente van Veldegem , vind u de kwaliteitsslagerij – Traiteur Decock die borg staat voor ervaring , dagverse kwaliteit en klantvriendelijkheid. Als boerenzoen kan Jeroen terug blikken op de jarenlange ervaring als opleiding slager – traiteur die hij volgde in de groene poort te Brugge.

Voor Jeroen is het bovendien een droom die werkelijkheid is mogen worden. Een droom waar zijn hart licht een zelfstandige zaak te mogen uit baten als slager en traiteur zaak. Jeroen bied dan ook dagverse kwaliteitsproducten waarbij hij hygiëne en een excellentie service naar de klanten hoog draagt.

Bereidingen maken is onze passie waar ze met uiterste zorg beried worden. Alle soorten salades maken we zelf met oog voor vernieuwingen en verfrissing en seizoenafhankelijk. De vloeiende zaak die nu een 1j half ter beschikking is te Veldegem word uit gebreid met een nieuw gezicht.

Namelijk koos Labeeuw Lieselotte een nieuwe uitdaging aan te gaan. Na 7 j thuisverpleging uit te voeren , en zelfstandig medische pedicure podologie te hebben uitgevoerd heb ik gekozen Jeroen te ondersteunen in zijn zaak. Samen gaan Jeroen en Lieselotte met volle moed de zaak verder zetten. Gericht naar de klant hun noden en vriendelijkheid.